ABA dataregistratie

We willen ABA professionals iedere dag verrassen met het gemak van ons data platform. Door het simpele karakter is het eenvoudig voor ABA professionals om data te registreren en te analyseren. Wij zijn iedere dag weer trots op ons data platform en werken eraan om data registratie en analyse voor iedereen toegankelijk te maken.

ABA in Nederland

Net als in de rest van de wereld, bieden we ABA professionals in Nederland de mogelijkheid om eenvoudig data te registreren en te analyseren, zowel nu als in de toekomst. We blijven daarom, met ons team van ICT-ers en BCBA’s, lamalytics verder ontwikkelen en vernieuwen. Alleen zo kunnen we professionals elke dag weer verrassen met ons data platform.

Foto behandelingsplan

Lamalytics is een online dienst van Webartisist

KVK Nummer 78182670
BTW ID NL861293629B01

Lamalytics

Wij, Lars en Maayke, oprichters van Lamalytics, liepen tegen een probleem aan. Tijdens de begeleiding van kinderen, kwamen we erachter hoe tijdrovend en omslachtig het bijhouden van data is. Dat moet toch makkelijker kunnen? Daarom besloten we in 2019 een website te gaan bouwen voor dataregistratie in Nederland. Het doel was om simpeler, sneller en inzichtelijker te zijn dan dataregistratie met pen en papier, zodat ABA professionals meer tijd hebben om zich te richten op de ontwikkeling van het kind.

Naast een abonnement op onze website heb je niets nodig om je dataregistratie op orde te houden. Ons team onderhoudt onze website continu en we voeren regelmatig verbeteringen door, zodat uw gegevens veilig zijn en we up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast is het mogelijk om data te delen met ouders, gemeenten en het team, waardoor de voortgang van het kind voor alle betrokkenen inzichtelijk is.

Maayke van Galen, MSc, BCBA

Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog
In 2011 heeft Maayke haar Master in Orthopedagogische Wetenschappen afgerond in Utrecht waarna zij verhuisd is naar de VS. Daar heeft zij gewerkt voor één van de grootste ABA providers in de wereld en aan The Chicago School of Professional Psychology haar opleiding in Applied Behavior Analysis afgerond.

Ze heeft jarenlang ervaring met kinderen, jongeren en jong volwassenen met autisme. In 2018 heeft ze haar BCBA titel behaald en in 2019 is zij teruggekomen naar Nederland en als BCBA werkzaam in Nederland.

Maayke en Lars aan het werk

Lars van Galen, Webdeveloper

In 2010 heeft Lars de studie Media Technologie afgerond aan het Mediacollege Amsterdam met de uitstroming Webdeveloper. Sindsdien werkt Lars als Webdeveloper aan websites, webshops en webapplicaties.

Eind 2019 is Lars van start gegaan met zijn eigen onderneming Webartisist en werkt hij samen met verschillende ZZP'ers, met het doel om online platformen van klanten te verbeteren of vernieuwen.

Lars is verantwoordelijk voor de techniek achter het platform Lamalytics. Heb je daar vragen over, of denk je dat Lars iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.